Меню

Идеи за хубав детски празник 

 


Всеки обича изненадите! Знаем, че непрестанно измисляте такива за мъника у дома, но помислете кое да бъде различното в празничния ден. Вие най-добре познавате детето си и знаете на какво ще се зарадва, но ето и някои идеи от нас. 

 

Нека, когато мъникът отвори очи сутринта, цялата стая да бъде украсена с балони. Нужно е само да се сдобиете с около 20 балона и да предвидите малко по-ранно ставане, за да имате време да ги надуете.

 

Направете празнична закуска. Поднесете я в цветна купичка, подредете храната по нестандартен начин или добавете нещо, което принципно е забранено за сутрините – например някое сладко изкушение.

 

Организирайте мини детско парти с най-близките приятелчета в кварталната градинка. Малката почерпка и веселите игри ще донесат истинска радост на мъника.

 

Обявете даден час за „час на желанията“ – каквото поиска детето, трябва да бъде направено. Можете да добавите и вълшебна пръчица, с която да се изпълняват желанията. 

 

Посетете зоологическа градина, цирк или детски център. Хапнете сладолед, захарен памук или повечко бонбони. Усмивките са ви гарантирани.

 

Изненадайте мъника с вечерна забава. Преоблечете се като приказни герои или си сложете маски и танцувайте заедно под звуците на любими детски песнички.

 

Последвайте ни в инстаграм – @miniti_bg