Меню

Какво казвате вие за нас? 

 

 

За нас е супер стимулиращо, когато ни пишете, че сте доволни от продуктите ни и обслужването! Щастливи сме, че работата ни предизвиква положителни емоции и всеки ден се стараем да се усъвършенстваме, развиваме и да бъдем още по-добри.   

 

 Сподели ни и ти твоето мнение. Какво още би искал да видиш при нас? Какво ти харесва и какво не? 

 

  

Дай своята оценка във фейсбук или ни пиши. Твоето мнение е от значение! ♡

  

Вие за нас:

 

❝  

Винаги съм очарована от обслужването, грижата и вниманието, с което се подхожда към клиентите, а опаковането е просто бонус към всичко това! Просто чудесни ☺️☀️

❝  

 (М.Д. / 31.05.2024 г.)  

 

 ❝ 

Както винаги, когато поръчвам от Мини Ти, изключително доволна съм от обслужването, артикулите и начина, по който са опаковани малките вълшебства. Изключително приятно бях изненадана и от малкия подарък, който веднага влезе в употреба от малката ни дъщеричка. Благодаря! 

 (Я.Д. / 08.05.2024 г.) 

 

 ❝  

Бебешки албум “Дневник на твоето детство” е перфектният подарък за скъпи спомени! Не се колебайте, а директно поръчвайте! Надминава всякакви очаквания, като оставя мили чувства за всяка майка, която ще запази всеки скъп спомен за своето дете!

❞ 

(Д.Д. / 08.04.2024 г.) 

 

 ❝  

Поръчах три комплекта и всички са много хубави. Спечелиха ме с дизайна, материята и изработката на дрешките. Поздравления за прекрасното обслужване! Бъдете здрави и успешни! 

❞  

 (М.Н. / 22.01.2024 г.) 

 

 ❝ 

Здравейте, току-що взех своята пратка и искам да ви кажа че е невероятна!! Опаковката вниманието Ви към детайлите е прекрасноо! Много Ви благодаря за цялото старание и прекрасните продукти вътре! С две ръце ще препоръчам и поръчам отново. Благодаря ви!

❞  

(К.Б. / 28.11.2023 г.) 

 

 ❝ 

Здравейте! :) Взех одеялцето днес (както Ви обещах по телефона вчера) – на живо е още по-страхотно! ♥ Много мекичко! Невероятна изработка!

❞ 

(С.Р. / 28.10.2023 г.)

 

Здравейте! Днес получих лентите за глава ... уникални са! Благодаря Ви!

❞ 

(К.Ц. / 29.08.2023 г.)

 

Здравейте! Днес получих пратката си – бебешки албум “Дневник на Твоето Детство”. Очарована съм от прекрасната опаковка и надписаната картичка, направени са с толкова любов… сигурна съм, че и дневникът ще бъде толкова хубав. Благодаря Ви от сърце! ♡

❞ 

(П.И. / 24.08.2023 г.) 

 

Изключително добро съотношение цена качества, дизайна на картичките, материята, кутията всичко ми хареса. Пак бих поръчала от вас!  

❞  

(А.Т. / 06.06.2023 г.)  

 

❝ 

Страхотно одеалце и на живо, материята е страхотна, мека и памучна! Освен че продуктът е страхотен, начинът, по който беше опакован също беше уникален, много красив, стилен и изчистен, надписан, просто прекрасно!

 ❞

(М.Т. / 03.05.2023 г.) 

 

Здравейте! Получихме дрешките! Изпробвахме и са му тамън-тамън :)) Следващият номер ще му е широк. Така че си оставаме с тях. Много благодаря отново за бързата доставка! И не на последно място са много много красиви, точно както са показани в сайта! ♥ Благодаря отново и до нови срещи! 

❞ 

 (Н.К. / 06.04.2023 г.) 

 

Благодаря Ви! На моето бебче подариха вашия дневник и аз реших да копирам подаръка и да подарим на друго бебче. Страхотен е! Лека и спокойна вечер.

❞ 

(С.Р. / 25.03.2023 г.)  

 

❝ 

Много благодаря за комплекта! Избрах го за подарък на моя приятелка и бяхме много очаровани от вниманието и старанието, с което беше опакован! Картичката, която беше написана с наш текст - прекрасна идея! 

❞ 

(К.Д. / 24.03.2023 .) 

 

Здравейте, чак днес успях да стигна до куриера и да си взема пратката. Уникални красотички! Благодаря и всичко най-добро! ♡

(Д.Л. / 24.02.22023 г.) 

 

Здравейте, получих пратката. Благодаря Ви прекрасно е. Страхотни сте! Пожелавам Ви весели празници и бъдете здрави!

(Г.Ц. / 14.12.2022 г.)  

 

Здравейте, взех нещата. Всичко е прекрасно! Благодаря за коректността и вниманието към детайла ,с които работите! Успех !

(В.Х. / 22.11.2022 г.) 

 

❝ 

Много настроение и радост създаде за детенцето вашия продукт. Изключително качество, отношение и стил на продукта още от начина на опаковане. Благодаря Ви!

❞ 

(Ю.А. / 27.09.2022 г.) 

 

❝  

Уникално одеяло! Много сте добри Мини ти! Невероятно красиво и фино поднесен продукт, с топло отношение към клиента! Много съм доволна от направената поръчка!

 ❞ 

(А.Ч. / 10.08.2022 г.)

 

❝ 

Препоръчвам! Изключително доволна съм от обслужването, както и от качеството на продуктите. Благодаря Ви!

 ❞

(Л.Д. / 28.06.2022 г.)

 

❝ 

Невероятно отношение към клиента. Досега не сме получавали толкова грижливо и старателно опакована покупка, доставката беше наистина експресна, а комуникацията с Вас много приятна, бърза и лесна! Благодарим Ви за отношението и усилията, които влагате, дори и за покупки на не особено висока стойност, наистина е впечатляващо, особено на фона на хилядите търговци, за които единствената цел е да ти вземат парите. Продължавайте все така да радвате и вдъхновявате клиентите си, и дано те да оценяват това подобаващо! 

 ❞

(И.К. / 14.06.2022 г.) 

 

❝ 

Много красиви артикули. Впечатлена съм от вниманието, което е обърнато на всеки един детайл-красиви и много стилно опаковани продукти и изключително добро отношение към клиента.Препоръчвам с две ръце! 

  ❞

(Н.А. / 16.02.2022 г.)

 

 ❝

Страхотно обслужване, бързо и лесно се работи с вас! Продължавайте все така! 

   ❞

(Б.С. / 23.12.2021 г.) 

 

Здравейте взех албума и рамката страхотни са. Много благодаря!

(Н.И. / 24.07.2021 г.) 

 

 

Благодаря! Комплектът ни е подарък – удобен, различен, красив. С удоволствие бих пазарувала при вас!

(К.П. / 19.06.2021 г.) 

 

 

Здравейте! Изключително доволна и впечатлена съм от продуктите, които закупих от Вас! Изпращам снимка със щастливата притежателка на мекичко одеало, красива шапка и кокетна лента за глава.

(Б.С. / 18.06.2021 г.) 

 

Здравейте взех пратката вчера много съм доволна! Много качествени неща благодаря! ♥

(З.Д. / 08.04.2021 г.) 

 

 ❝

Качествени продукти и много добро отношение към клиентите!! Изключително съм признателна за коректното отношение, лоялност и разбиране!! Заслужава си пазаруването от вас!! Адмирации!!

 ❞

(С.Н. / 04.10.2020 г.)

 

 

 

Благодарим Ви много! Детето беше супер развълнувано докато разопаковаше. Начинът Ви на опаковане е неповторим!

(Я.П. / 11.06.2020 г.) 

 

Здравейте! Днес си взех поръчката и много ми хареса! Много Благодаряяя!

(К.М. / 08.05.2020 г.) 

 

Отзиви във фейсбук 

 

 

 

 

  

Последвайте ни в инстаграм – @miniti_bg