Меню

Мини Ти става на 4 години! Birthday Cake on Apple iOS 14.6 

 

Благодарим ви за подкрепата и прекрасните емоции, които споделихме заедно през изминалите години! ❤   

 

‼️ 03.11 Победители в играта: @nikolowa.m - дневник, @drumchiiska - детски прибори, @borisov_maya - декорация и @glezenoto_mime - пелена. Честито! ‼️

 

А сега искаме да отбележим празника като зарадваме четирима от вас с подарък.  Участвайте за бебешки албум „Дневник на твоето детство“, детски прибори за хранене, дървена декорация за детска стая или муселинова пеленка. Wrapped Gift on Apple

 

 Играта се провежда на профила ни в Instagram (@miniti_bg). Включете се до 02.11.❗Пълните условия на играта може да видите по-долу.

Късмет на всички! 

 

ПЪЛНИ УСЛОВИЯ НА ИГРАТА 

 

1.     В играта могат да участват всички регистрирани Instagram потребители на възраст над 18 години, които живеят на територията на Република България.

 

2.     За участие в играта се изисква потребителят да е последвал Instagram профила на Мини Ти (@miniti_bg) и да е отбелязал (тагнал) свой приятел/и. Участието в играта не е обвързано с покупка.

 

3.     Всеки потребител може да участва с неограничен брой уникални коментари, т.е. във всеки един от тях да е отбелязал (тагнал) различен приятел.

 

4.     Коментари за участие се допускат от 26.10.2022 г. до 23:59 ч. на 02.11.2022 г. 

 

5.     На 03.11.2022 г. (четвъртък) на случаен принцип ще бъдат изтеглени четирима потребители, които ще спечелят по една награда (един брой бебешки албум „Дневник на твоето детство“, детски прибори за хранене, дървена декорация за детска стая или муселинова пеленка). Ако някой от изтеглените потребители не отговаря на някое от условията за участие в играта, на негово място ще бъде изтеглен друг потребител.

 

6.     Наградите са един брой бебешки албум „Дневник на твоето детство“, детски прибори за хранене, дървена декорация за детска стая или муселинова пеленка.

 

7.     След определяне на печелившите участници, организаторите на играта (Мини Ти) ще се свържат с тях чрез лично съобщение в Instagram и ще изискат две имена, телефонен номер и предпочитан офис на куриер за изпращане на наградите. Ако победителят не отговори на изпратеното съобщение в рамките на 3 календарни дни, на негово място ще бъде изтеглен друг участник. Наградите ще бъдат получени в срок от 3 до 5 работни дни след края на играта.

 

8.     Играта по никакъв начин не е спонсорирана, одобрена, администрирана или свързана с компанията Facebook. Всички участници предоставят личните си данни доброволно на организаторите на играта (Мини Ти), а не на Facebook като компания.

  

 

Последвайте ни в инстаграм – @miniti_bg