МенюИдеи за декорации в детската стая – част 1

 

Ако търсите идеи за сладки декорации в детската стая, имаме нещо за вас. Знаем, че обзавеждането и декорирането на кътчето на мъниците е забавно и любимо занимание на родителите. Това е перфектният момент да развихрите въображението си и да го направите весело и уютно.

 

Да започваме! Ето няколко идеи за декорации в детската стая, селектирани с любов, специално за вас:

 

За всеки родител няма по-скъпи спомени от тези с малкото му съкровище. Съхранете първите ви моменти заедно, като добавите на подходящо място в къта на мъника рамка с любима ваша снимка. При нас ще откриете рамки в два дизайна – в неутрални цветове и с вдъхновяващи надписи:  


♡ Рамките са подходящи както за момичешка, така и за момчешка детска стая.

♡ Размери: 20 см х 18 см х 2 см.

♡ Цена: 12,90 лв. 

 

Децата растат като гъби. Повярвайте ни, мъниците ще пораснат по-бързо, отколкото сте си мислили. Запазете ценните моменти от растежа им, проследявайки промените в тяхната височина на метър за стена. Нашето предложение е не само функционално, но и със сладурски дизайн – перфектно допълнение към интериора в детската стая: 

 


Детски метър за стена  „Малка звездичка“

✩ Метърът измерва височината на мъници от 50 см до 130 см.

✩ Размери: 88 см х 22,5 см.

✩ Цена: 9,70 лв. 

 

Ако искате да добавите акцент, но предпочитате по-минималистичния стил, стоящите ни декорации са удачен избор за вас. Изглеждат страхотно, когато са поставени върху скрин, етажерка, перваз на прозорец или друга повърхност. Нежните им пастелни цветове и очарователни надписи ги правят идеални за финални щрихи в детската стая:

♡ Декорациите са подходящи както за момичешка, така и за момчешка детска стая.
♡ Размери: 22 см х 9 см х 1,2 см.
♡ Цена: 11,80 лв.

 

 Няма как да пропуснем и дървените табелки с мили надписи. Дали ще бъдат закачени над креватчето на бебето, или пък на вратата на стаята му – оставяме избора на вас. При нас тези декорации се предлагат в два варианта в деликатни цветови комбинации:

✩ Табелките са подходящи както за момичешка, така и за момчешка детска стая.
✩ Размери: 25 см х 9 см х 0,6 см.
✩ Цена: 12,50 лв.

 

Внесете уют в стаята на някой мъник. Можете да поръчате директно тук, чрез лично съобщение във Facebook и Instagram или на тел.: 0897 846 581. ♡

 

P.S.  А още идеи за детска стая, специално посветени на осветителните тела, може да видите в част втора. ♡ 

 

 

 

Последвайте ни в инстаграм – @miniti_bg