Меню
Абонамент:

Мини Ти Блог

Научи повече за бебето, раждането и още куп вълнуващи бебешки теми в блога на онлайн бебешки магазин Мини Ти ♡

Мини Ти Блог | Научи повече за бебето, раждането и още куп вълнуващи бебешки теми в блога на онлайн бебешки магазин Мини Ти ♡
20 февруари, 2022 10:47
Мини Ти

 

Посрещането на новородено бебе е един от най-вълнуващите моменти в живота на всеки родител. Невероятно е да бъдете част от такъв емоционален за вашите близки празник. Задължителна добавка към подаръка, който сте избрали да поднесете за повода, е поздравителната картичка с оригинално послание. Не пропускайте да усмихнете семейството с няколко мили изречения, които да им останат за спомен. Ако не сте сигурни откъде да започнете, когато подготвяте пожеланието си, ето няколко общи насоки:

• Не забравяйте да отправите своите благопожелания както към новородения мъник, така и към неговите родители.

• Допълнете стандартните пожелания за здраве, щастие и радост с персонализирани благопожелания към бебето и семейството му.

• Избягвайте да засягате деликатни теми – например планове за бъдещи деца, директни съвети за отглеждането на мъника и т. н.

 

В следващите редове грижливо събрахме и нашите конкретни предложения за пожелания за новородено бебе. Надяваме се да успеем да ви вдъхновим и да ви дадем идеи.

 

 Пожелания за новородено бебе

 


 

Пожелания за момиченца:

 

Добре дошло на този свят, момиче светло и красиво, бъди щастливо! Поздравления, скъпи родители, толкова се радваме за вас! Бебчето ви ще бъде истински щастливо с такива прекрасни майка и татко!

* * *

Честита дъщеричка, мило семейство! Да бъде здрава и засмяна! Щастие, любов, късмет нека следват я навред! С много нежност и обич всеки ден да ви дарява!

* * *

Кралството има нова принцеса, честито! Да расте здрава, цял живот да е щастлива, грижи да не ви създава и само с радост да ви дарява!

* * *

Честито момиченце, скъпи родители! Нека да расте здраво и да изпълва сърцата ви с радост!

* * *

Поздравления за появата на новия член на семейството – вашето красиво момиченце! Нека всеки ден усмивка грее на лицето ѝ и да бъде най-послушното дете!

* * *

Добре дошла, сладурано! Желаем ти вълшебно детство и безброй безгрижни и слънчеви дни, изпълнени с весели игри! Поздравления от сърце за мама и татко!

* * *

Честита женска рожба! Нека малкото вързопче щастие бъде много здраво и да изпълни живота ви със смях и радост!

 


 

Пожелания за момченца:

 

Скъпо момче, добре дошло на този свят, бъди здраво, щастливо и игриво! Поздравления, мило семейство, толкова се радваме за вас! Бебчето ви е благословено с такива прекрасни майка и татко!

* * *

Скъпи родители, честит да бъде вашият син! Да ви радва от сърце малкото добро момче! Нека детството му бъде изпълнено с весели игри и безгрижни слънчеви дни!

* * *

Честито, момченце вкъщи появи се! Подгответе се за много щури приключения и поне някое друго ожулено коляно! Да бъде здраво и диво!

* * *

Честито малко юначе, мило семейство! Да расте здраво, да бъде на мама радостта, а на татко – гордостта!

* * *

Поздравления за появата на новия член на семейството – вашето прекрасно момченце! Да расте здраво и весело и да слуша мама и татко!

* * *

Добре дошъл, сладур! Пожелаваме ти да растеш здрав, усмихнат и смел! Поздравления от сърце за невероятните ти родители!

* * *

Честита мъжка рожба! Нека отглеждането на вашето момче е изпълнено само с щастливи емоции! Да бъде много весело и безгрижно, а на мама и татко – най-голямата радост!

 


 

Персонализирано пожелание за дописване:

 

Мило мъниче,

Нека да станеш… и да пораснеш…

Никога не забравяй… и мечтай за…

Пожелаваме ти да вземеш … на майка си и … на баща си.

Надяваме се винаги да…

С любов,

 

P.S. Всяка поръчка за подарък от Мини Ти пристига при вас безплатно опакована в красива кутия и с ръчно надписана картичка с пожелание по ваш избор. Ще се радваме да бъдем част от вашия мил момент!

 

А ако все още не сте избрали с какво да зарадвате новородения мъник и неговото семейство, прочетете и статията ни „30 идеи за подарък за бебе“. ♡

Категории:

Последвайте ни в инстаграм – @miniti_bg