Абонамент:

Мини Ти Блог

Научи повече за бебето, раждането и още куп вълнуващи бебешки теми в блога на онлайн бебешки магазин Мини Ти ♡

Мини Ти Блог | Научи повече за бебето, раждането и още куп вълнуващи бебешки теми в блога на онлайн бебешки магазин Мини Ти ♡
3 декември, 2020 11:00
Мини Ти


Коледните празници чукат на вратата – ако във вашия списък с хора, които искате да зарадвате, влиза някое очарователно мъниче, днес сме ви приготвили седем идеи какво да му оставите под елхата. Да започваме!

7 ИДЕИ ЗА КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЗА БЕБЕ


1. Може да звучи клиширано, но дрешките никога не са излишни в дом, в който има бебе – особено ако е мъничко. Колкото по-богат е бебешкият гардероб, толкова по-спокойна е майката (че не трябва да мисли за пускане на пералня) – а това означава много. Най-подходящи за подарък през зимните месеци са пухкавите и топли костюмчета, които – освен всичко останало – са и безумно сладки и страхотни за снимки. 

 

2. Бебешки албум – това е подарък колкото за бебенцето, толкова и за неговите родители (даже за цялото семейство, защото конкретно този албум се попълва от много и все важни за детето хора). Какъв по-голям подарък за едно мъниче от това (след години) да види черно на бяло колко е важно за своите родители и с какъв трепет те са преживели всеки малък детайл от неговото ранно детство!3. Имат ли нужда малките деца от още една играчка? Разбира се – ние винаги имаме нужда от още един приятел, нали? Винаги ще се намери роля за него – може да бъде някого, когото да хванем за ръканякой, който да ни успокои в труден момент, както и някого, с когото да играем до пълно изтощение.  

 

4. Практичен подарък – едно семейство с малко бебе винаги има нужда от още една хавлийкаоще едно одеялцеоще един комплект пелени или лигавници


5. Книга – никога не е твърде рано да се започне с четенето! То е изключително полезно дори за най-малките бебенца – очаквайте съвсем скоро статия от нас по темата. Междувременно ви споделяме последните си книжки открития за мъници – за да почерпите вдъхновение:

- за бебенца от 0 до 6 месеца: текстилна книжка „Приятели“

- за бебета от 6 до 12 месеца: „Седмицата на мишлето: петък“

- за дечица от 12 до 24 месеца: „За Коледа ще си бъде у дома“

- за деца от 24 до 36 месеца: „Кучето детектив“

 

6. Нещо тематично и коледно – ако търсите символичен подарък, коледните чорапки са винаги чудесен вариант. Пухкавитоплички, в специална опаковка – гарантирано ще предизвикат усмивки у родителите!7. Време с близък човек – най-ценното, което можем да подарим на някого, е времето си! Веднага ви даваме идея как да го приложите на практика: можете да принтирате красив ваучер, с който да „освободите“ родителите за 2 часа (така подарявате нещо и на тях – свободно време!), които да прекарате насаме с бебето или детенцето – в зависимост от възрастта му може да се посветите както на пеене на песнички и разглеждане на интересни предмети, така и на весели игри. Изборът е ваш!

 

Ако искате да разгледате още идеи за подарък, заповядайте в статията ни с 30 идеи за подарък за бебе.

Категории:

Последвайте ни в инстаграм