Абонамент:

Мини Ти Блог

Научи повече за бебето, раждането и още куп вълнуващи бебешки теми в блога на онлайн бебешки магазин Мини Ти ♡

Мини Ти Блог | Научи повече за бебето, раждането и още куп вълнуващи бебешки теми в блога на онлайн бебешки магазин Мини Ти ♡
1 юли, 2019 11:35
Мини Ти


Списък за новородено: Всичко необходимо за вашето бебе

Очакването и появата на ново бебе в семейството са свързани с голямо пазаруване, особено когато става въпрос за първо дете. Освен основните неща, за които се сещаме първо, като бебешки дрешкиаксесоари, количка и легло, съществуват още куп продукти, свързани с отглеждането на детето – стерилизатори, уреди за затопляне на шишета, бебешко гнездо и т.н. Сред многообразието на пазара човек лесно може да се обърка и да се запаси с ненужни и не толкова практични вещи. Ето защо ви предлагаме списък с всичко необходимо за бебето, с който спокойно може да стартирате. 

В интерес на истината всяко дете и семейство са различни и е възможно нещо, което за един е крайно необходимо, за друг да се окаже ненужно. Преди да се впуснете в покупки е добре да помислите над някои фактори, които ще ви подскажат от какво точно ще има нужда вашето бебе - сезонът, в който предстои да се роди, ще кърмите или не мъника, големината на жилището ви, колко често ще имате възможност да перете, ще отглеждате детето самостоятелно или с партньор и т.н. 

Днес бебешки продукти се предлагат в изобилие и ако сте пропуснали  да купите нещо, винаги може да го набавите допълнително. Налице е и възможността да пазарувате лесно и бързо от онлайн бебешки магазин, а срокът за доставка на повечето е до 24 часа. 

В списъка, по-долу, сме се постарали да изброим нещата, които ние самите, като родители, сме ползвали и за нас са напълно достатъчни, поне на първо време, за да започне вашето бебе живота си комфортно и спокойно. 

Списъкът е съставен във формат А4. Може да го разпечатате и ползвате, ако решите, че ще ви бъде от полза :) 


С бебе на море може да е предизвикателство, но е и невъзможна мисия. Вижте нашите 10 съвета за пълноценна почивка. 

Категории:

Последвайте ни в инстаграм