Абонамент:

Мини Ти Блог

Научи повече за бебето, раждането и още куп вълнуващи бебешки теми в блога на онлайн бебешки магазин Мини Ти ♡

Мини Ти Блог | Научи повече за бебето, раждането и още куп вълнуващи бебешки теми в блога на онлайн бебешки магазин Мини Ти ♡
8 април, 2019 11:49
Мини Ти


Какви бебешки дрешки за момче са подходящи за празниците?

Не е лесно да изберете подходящите официални дрешки на вашето мъниче, когато приближава важен празник или официално събитие. Освен че като център на внимание, бебенцето трябва да изглежда отлично, то трябва да е облечено в дрешки, в които се чувства и удобно, затова следните няколко съвета ще ви помогнат да изберете подходящите официални бебешки дрешки за момче

ОФИЦИАЛНИ БЕБЕШКИ ДРЕШКИ ЗА МОМЧЕ: КОСТЮМЧЕ ИЛИ ОТДЕЛНИ ЧАСТИ?

По-лесно би ви било да закупите костюмче, отколкото да се опитвате да напасвате по цветове различни бебешки дрешки. Все пак всички дрешки, включени в бебешкото костюмче, си подхождат, тъй като са направени в един десен и дизайн. Много по-трудно е да се комбинират различни по вид бебешки дрешки за момче, тъй като колкото и хубава да е всяка от тях по отделно, съчетанията, които правим, не винаги са толкова успешни. Чисто финансово купуването на костюмчета е по-изгодно, тъй като в повечето случаи комплектите от няколко части се предлагат с отстъпка от цената на всяка една дрешка по отделно.

 

За най-малките бебенца, най-удачни са официалните гащеризончета, които съчетават цяло костюмче в една дрешка. Мъниците се чувстват комфортно, а в същото време изглеждат и перфектно и обличането и събличането на дрешката не е проблем.

 

 

Ако избирате официална дрешка за по-голям мъник, вече може да се спрете на костюмче от няколко части. То би могло да съдържа памучна ризка или боди-риза с папионка, панталонче и памучно сако или жилетка. По този начин вашето мъниче ще се превърне в истински джентълмен на празника. 

 

КОЕ Е НАЙ-ВАЖНО ПРИ ИЗБОРА НА ОФИЦИАЛНИ БЕБЕШКИ ДРЕШКИ ЗА МОМЧЕ? 

Колкото и да е важен външният вид на бебето, все пак неговата безопасност е на първо място, затова трябва да се съобразите със следните особености:

  • Не забравяйте, че кожата на бебето е много по-чувствителна от тази на възрастните и не може да понесе всякаква материя. Избраното костюмче или бебешки дрешки е добре да са направени от естествени материи: памук, вълна и т.н. 
  • По детското костюмче или дрешка не бива да има допълнителни декоративни елементи, като мъниста или копчета, които биха могли да попаднат в устата на бебето и да причинят задушаване.
  • Изберете бебешки дрешки за момче, които са изчистени от излишни елементи.
  • Не купувайте дрешки от леснозапалими материи. 
  • Когато избирате панталон, предпочитайте такъв с регулируема талия. 

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ХУБАВИ МАРКОВИ БЕБЕШКИ ДРЕШКИ ЗА МОМЧЕ?

Родителите, които предпочитат да изберат хубави маркови дрешки за детето си, трябва да се съобразят със следните изисквания:

  • Изберете маркови дрешки от меки и дишащи материи, тъй като те са най-комфортни за бебето.
  • Не купувайте бебешки дрешки от груби или твърди платове.
  • Съобразете дрешката с настоящия сезон: 

-      за зимните бебешки дрешки за момчеизберете ризка или блузка от по-лека и дишаща материя, върху която да облечете горната дреха. Най-удобно е да обличате детенцето на пластове, а не да залагате само на една твърде дебела дрешка.

-      за по-топли сезони, изберете дрешки от по-тънки и проветриви материии. Добре е да имате под ръка памучна жилетчица в случай, че има бриз или сте на климатик, както и резервни дрешки за преобличане.

 

Ако искате да разберете повече относно как да подберете подходящи бебешки дрешки за момче за изписване може да прочетете относно това в предишната ни статия с полезни съвети.

 

Последвайте ни в инстаграм