Абонамент:

Мини Ти Блог

Научи повече за бебето, раждането и още куп вълнуващи бебешки теми в блога на онлайн бебешки магазин Мини Ти ♡

Мини Ти Блог | Научи повече за бебето, раждането и още куп вълнуващи бебешки теми в блога на онлайн бебешки магазин Мини Ти ♡
22 април, 2019 08:54
Мини Ти

Какви бебешки дрешки за момче съществуват?

Преди появата на така желаното бебе родителите се изправят пред истинско предизвикателство при избора на подходящи дрешки. Ако очаквате момченце, вероятно се чудите какво точно трябва да закупите, така че бебенцето да не бъде лишено от нещо необходимо, щом се роди. За целта сме ви приготвили списък с всички необходими видове бебешки дрешки за момче, по който да се водите.


БЕБЕШКИ ГАЩЕРИЗОН

Бебешкият гащеризон е една от най-практичните и удобни бебешки дрешки, особено за най-малките мъници. Обикновено през първите месеци това е основното облекло на детето. Съветваме ви да изберете лесно за обличане гащеризонче – с предно и долно закопчаване. Спрете се на материя, специално пригодена за кожата на новороденото. За всички бебешки дрешки за момче за предпочитане е текстилът да е 100% памук, още по-добре ако е органичен, отгледан без употребата на пестициди и вредни химикали. По-големите бебенца използват гащеризончетата за пижамка. При всички положения бебешкият гащеризон ще бъде дрешка, която със сигурност ще присъства в гардероба на вашето мъниче.


БЕБЕШКИ АНЦУГ

Това е дреха, в която както възрастните, така и бебетата се чувстват комфортно и удобно. Пред вас стои избора дали да изберете комплект от две или три части, така че към горнището и долнището да  има и блузка. Отново съветваме да се спрете на спортни комплекти от естествени материи и с удобна кройка.

 

БЕБЕШКИ ДРЕШКИ ЗА МОМЧЕ - БЛУЗКИ

Блузките са задължителен елемент на бебешкия гардероб и са достатъчно удобни, за да бъдат носени ежедневно. За по-малките бебенца най-удобни са блузките, наподобяващи кимоно, тъй като повечето мъници не обичат дрешки, които се обличат през главата. Трябва да снабдите вашето мъниче както с по-топли, така и с по-леки материи за различните сезони. За по-големите дечица, може да заложите и на няколко блузки с любими анимационни герои, които да доставят радостно настроение.  

 

ВРЪХНИ ДРЕШКИ

За надеждна защита през студеното време, трябва да закупите якенце или космонавтче, което да топли вашето бебе. Изберете яке с качулка, която да пази ушите и вратлето от вятъра.  Предвидете и леки якенца за по-топло време.

  

ПИЖАМИ 

Тези бебешки дрешки за момче гарантират спокойния сън на вашето бебе. Спрете се на пижамка с удобна кройка и от естествена материя. Пижамите от две части са подходящи за по-големите бебенца, които вече се движат активно. Най-удобното нощно облекло за най-малките е гащеризончето.

 

ПОДХОДЯЩИ ЛИ СА ДЪНКИТЕ?

Дънките не са лош избор за момченца, но едва след като малко поотраснат и вече могат да пълзят и сядат. Имате възможност да изберете дънки с различна плътност, които да слагате на бебето си в различните сезони. Ако се чудите дали да купувате дънки на по-ранен етап, нашият съвет е да изчакате, докато бебето стане на 6 месеца и тогава да му избирате дънки според размера. Предпочитайте дънки от разтеглива материя. По-удобни са и дават повече свобода на движенията.

 

БЕБЕШКО БЕЛЬО

Задължително подберете за бельо на вашето бебе висококачествена материя. По този начин ще си спестите много главоболия. Най-добрият избор за бебенцата са бодитата, с къс или дълъг ръкав, според сезона. За най-малките съветваме да се спрете на боди с прихлупване. Най-лесно е за обличане. Имайте предвид, че некачествената и изкуствена материя  ще запарва нежната кожа на бебето и може да предизвика тежки алергични реакции и обриви. Уверете се, че бельото на вашето бебе се състои от меки, нежни и комфортни долни бебешки дрешки за момче.

 

В предишната статия може да научите няколко практични съвета, как да подберете удобни, практични и качествени бебешки дрешки за момче, с които да донесете добро настроене на вас и бебето.

 

Последвайте ни в инстаграм