Абонамент:

Мини Ти Блог

Научи повече за бебето, раждането и още куп вълнуващи бебешки теми в блога на онлайн бебешки магазин Мини Ти ♡

Мини Ти Блог | Научи повече за бебето, раждането и още куп вълнуващи бебешки теми в блога на онлайн бебешки магазин Мини Ти ♡
15 април, 2019 09:02
Мини Ти

Бебешки дрешки за момче със забавни послания

Няколко полезни съвета, за това как да подберете подходящи бебешки дрешки за момче, които да са удобни, практични и същевременно да носят добро и весело настроение на вас и бебето. Интересните послания по дрехите са отдавна вече на мода, а напоследък и бебетата не са подминати от това забавно увлечение. Разбира се, такива бебешки дрешки за момче не са за всеки повод, но са идеални за парти или ако искате да развеселите или изненадате някого. 

Забавните послания върху дрешките са невинни шеги, които подобряват настроението и карат възрастните да се смеят. Така доброто и весело настроение на околните рефлектира върху бебето и то ще започне да се усмихва повече на околните. Можете да направите този експеримент, като си закупите бебешки дрешки за момче с готови забавни послания или да направите специална поръчка за такива.

 

ГОТОВИ БЕБЕШКИ ДРЕШКИ ЗА МОМЧЕ СЪС ЗАБАВНИ ПОСЛАНИЯ 

В България вече има много магазини – както физически, така и онлайн, които предлагат бебешки дрешки за момче с готови забавни послания, между които да избирате. Някои примери за такива послания включват:

  • „Ако си мислиш, че съм сладък, трябва да видиш чичо“
  • „Аз съм онова, което се случи миналото лято“
  •  „Ако четеш това, значи си достатъчно близо, за да си поиграем“
  • „Малкият принц на леля“
  • „Не ми трябва дядо Коледа, щом имам баба“
  •  „Леля намери своя принц и това съм аз“
  • „Тате знае много, но мама знае всичко“
  • „Съжалявам тате, но сега вече имаш двама шефове“
  • „Съжалявам дами, но баща ми е зает"


ЗАБАВНИ БЕБЕШКИ ДРЕШКИ ЗА БЛИЗНАЦИ

Ако имате щастието да сте родители на близнаци, можете да изберете комплект бебешки дрешки за близнаци, едната от които е с надпис „COPY“, а другата – с надпис “PASTE”. Или на едната пише „Купуваш едно“, а на другата „Получаваш две“. Или на двете дрешки да има надпис „Той го направи“ със стрелка насочена навън. Или на едната дрешка да пише „Аз съм сладкия“, а на другата „Аз съм умния“. Друга идея е на двете дрешки да бъде записано „Той открадна моята външност“.

Всички тези надписи предизвикват смях и весело настроение. Ако сте още по-креативни, можете сами да измислите какво да пише на някоя от бебешките дрешки на вашето дете и да поръчате да ви изработят този надпис. По този начин ще сте сигурни, че такава дрешка няма да има никое друго бебе по света.

 

Може би ще ви е интересно да прочетете и нашите практични съвети за това, с какви бебешки дрешки за момче да обличаме своето бебе по официални поводи и празници.

Последвайте ни в инстаграм